Alex Soze wordt aangehouden door de politie en haalt de bloed onder de nagels vandaan

Bijna alle Nederlanders proberen boetes te vermijden, maar er is een persoon in ons kikkerlandje die ter vermaak voor mensen graag boetes eet. We hebben het natuurlijk over Alex Soze. Kun je natuurlijk in het kamp “don’t make stupid people famous” zitten, maar misschien moet je dan even een bezoekje brengen aan het hoofdkantoor van Tik Tok, want het algoritme zet Alex vaak in het zonnetje waardoor eigenlijk elke video van hem viraal gaat.

We zetten er vaak wel nog een extra zonnetje bij, zodat Alex buiten Tik Tok ook een beetje shine pakt. Van zijn laatste boete is het inkt nog niet droog, maar hij heeft alweer een nieuwe te pakken. Zo was meneer de blaaskaak onderweg naar Amsterdam toen er een tijdje een politiewagen achter hem reed. Alles pakte expres zijn telefoon tevoorschijn, zodat hij aan de kant werd gezet voor een gesprek. Ondertussen probeert hij ook nog even een agente te versieren. Rapper Boef konden ze op een gegeven moment ook een soort van het zwijgen opleggen, omdat hij steeds politieagenten zat te pesten. Is dat nog niet in gang gezet voor sportschool Alex?