Youtubers uit Bali getrapt na prank met neppe mondmasker

We hebben je een aantal dagen geleden een koppel op Bali laten zien, waarvan de dame geen monskapje droeg, maar een mondmasker op haar gezicht had laten schilderen. Blijkt dus te gaan om een video van de bekende Amerikaanse Youtuber Josh Paler Lin en de Russische influencer lisha0902. De video is in Indonesie ook niet onopgemerkt gebleven en de autoriteiten vonden de actie helemaal niet geslaagd. Mensen die zich niet aan de regels houden in het land kregen eerst een boete, maar de politie wil dat het tweetal meteen vertrekt uit het land.

In een videoverklaring waarin de influencers te zien zijn met hun advocaat verontschuldigen ze zich voor hun gedrag. Ze wilde niet respectloos zijn of mensen aan te moedigen om geen masker te dragen. De influencers zullen zo snel mogelijk het land worden uitgezet. Hebben ze in ieder geval een vakantiebestemming minder op het lijstje om foto’s en video’s te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Josh Paler Lin (@joshpalerlin)