Dee van der Zeeuw, ex-vriendin van Enzo Knol, probeert bikini’s uit

De uitspraak “vroeger was alles beter” is er niet voor niets. En dat geldt helemaal voor 2021. Maar ook op het gebied van Nederlandse vrouwen was vroeger toch wel alles beter. Tsja, en dat is ook zo op het gebied van Nederlandse bekende vrouwen. Huidige tijden zijn wel makkelijker voor de boys die ontdekken dat je met je slang meer kunt doen dan plassen, want die slingeren Instagram aan en kunnen dan gluren naar de voor hen bekende vrouwen. Om uiteindelijk op de Hub uit te komen, want dat had je vroeger ook niet. Katja Schuurman deed in gedachten van alles met je, terwijl je vandaag de dag veel meer sources hebt om naar een Katja Schuurman of andere dame te kijken.

En tegenwoordig ben je ook al beroemd als je een handje volgers hebt op social media en regelmatig met je achterwerk staat te schudden. De kwaliteit is er door de jaren heen niet beter op geworden. Maar ja, je moet het er maar mee doen. En misschien is het allemaal zo slecht nog niet. Daarom hebben we vandaag Dee van der Zeeuw in de aanbieding. Bij het grote publiek bekend als de ex-vriendin van Enzo Knol. Maar Dee laat ook regelmatig haar achterwerk zien op foto’s en ze vlogt zich ook helemaal de moeder in de plaatselijke Action. In haar laatste vlog probeert ze wat bikini’s uit en die beelden gaan momenteel rond bij de boys van de fietsenstalling. Jullie zijn de experts: Dee, ja of nee?