Samantha de Jong is woest en boort Michael de grond in

Na de hele mooie nieuwe tattoo van Samantha de Jong aka Barbie was het wat rustiger rondom haar persoontje. Ja, haar nieuwe vriend schijnt nog even vast te hebben gezeten voor diefstal van iets, maar dat is een ander verhaal. Nu is er wel weer nieuws rondom Barbie, want ze heeft ruzie met Naomi Dijkstra, de verloofde van haar ex Michael van der Plas. En deze Michael is ooit opgepakt voor handel in vervalste merkkleding.

En het is een leuk partijtje moddergooien geworden. Zo haalt Barbie op Instagram keihard uit naar Naomi, bijvoorbeeld door haar volgers op te roepen geen kleding meer te bestellen bij de winkel van Michael’s verloofde. Ook hop persoonlijk vlak krijgen Michael en Naomi het er flink van langs. Ze heeft zelfs een heel document gedeeld over haar zoontje die bij zijn vader woont.