Bouwvakkers ontslagen na het iets te enthousiast vieren van Bob’s verjaardag

Bouwvakkers van Nelmar drywall in het Canadese Ontario hebben de verjaardag van Bob iets te heftig gevierd. Zo was er op social media de volgende tekst geplaatst: “Don’t forget everyone, this Friday is Bobs birthday, so there will be cake and a special surprise!”. En die speciale verrassing was er in de vorm van een str1pper.

Tijdens het feestje zijn er beelden gemaakt waarop is te zien hoe de mannen aan het dansen zijn met de str1pper, haar pluspunten kussen en vodka aan het drinken zijn. Niemand houdt zich aan de geldende coronamaatregelen zoals het houden van voldoende afstand. De beelden van het feestje zijn viraal gegaan en het gevolg daarvan is dat de bouwvakkers zijn ontslagen. Het bedrijf schijnt zelfs het contract te zijn verloren en daardoor zijn 75 bouwvakkers werkeloos. Let op, video is een tikkie gewaagd.