De Bugs Bunny Challenge is de volgende Tik Tok trend die we in het zonnetje zetten

Tik Tok onschuldig dansplezier in de vorm van challenges voor kinderen? Dat is al een tijdje niet meer zo. Nee, Tik Tok begint steeds meer en meer een plek te worden waar dames met een Only Fans account laten zien wat ze kunnen en als je meer wilt zien ben je welkom op hun andere kanalen waar ze geld verdienen.

Is dat erg? Nee hoor en zeker niet in tijden dat er van je verwacht wordt dat je thuis moet zitten. Waarschijnlijk is dat de hele reden dat dergelijke verdienmodellen zo’n vogelvlucht hebben genomen. En af en toe zit er een challenge tussen die wij in het zonnetje zetten. Zoals de zogenaamde Bugs Bunny Challenge. Op je buik liggen en dan met je voeten Bugs Bunny oren maken, maar de echte pro’s doen dit met een twist.