Wie is deze man en waarom loopt hij nog vrij rond

Weetje wat best wel bizar is? Dat bijna 90% van alle filmpjes op het internet waarbij volwassenen misbruik maken van kinderen uit Nederland komt? Wellicht is het tijd dat Nederland hier eens wat aan gaat doen. Het land zit vol met viezeriken. Zelfs in de politiek blijkt dat er zulke mensen zitten. Nu gaan deze beelden ook als een lopend vuurtje rond.

Op de beelden is te zien hoe een man gedetailleerd uitlegt wat hij met een kind doet. De persoon die dit gefilmd heeft wil heel Nederland waarschuwen voor deze man omdat de politie toch niks doet. Daarom is het belangrijk dat we zijn gezicht viraal laten gaan. Het mag niet zo zijn dat zulke mensen ongestraft rond lopen.

De dame in kwestie dit dit plaatste deed er een begeleidend stuk bij schrijven die als volgt gaat:

”Hey meiden!

Ik ben vandaag op Omegle geweest. Ik ben 22 jaar en ik doe dit af en toe voor de fun. Vandaag heb ik iets meegemaakt wat me hart liet huilen maar tegelijkertijd wilde ik hem wat aan doen. Het was zo moeilijk om me in te houden maar ik moest. Ik wilde hem zo goed mogelijk in beeld hebben! Niemand in mijn omgeving weet dat ik op Omegle zit en daarom zit er wat voor me gezicht. Ik kook van woede. Politie zal niks doen dus doormiddel van dit bericht wil ik dat hij viraal gaat en dat iedereen moet uitkijken voor deze viezerik!

Bekijk de misselijkmakende beelden hieronder: