Esmee Ipema is even naar Turkije om haar smoelwerk te verbouwen

Sharon en Esmee Ipema moet je vast en zeker wel kennen. Ze deden mee aan het programma Ex On The Beach Double Dutch en hielden daar de bijnaam Tokkie-tweeling aan over. Laatst was Esmee nog in het nieuws, omdat ze ook een Only Fans account was begonnen en haar zus dat niet zo’n goed idee vond. Ook liet Esmee weten dat Rico Verhoeven wel eens geprobeerd had om een triootje te fiksen met deze tweeling, maar dat was hem niet gelukt.

De zaken gaan waarschijnlijk goed voor Esmee, want ook zij is naar Turkije gegaan om een gezond gebit af te laten slijpen en er goedkope facings op te laten plakken. Hopelijk prikken mensen er een beetje doorheen en hebben ze door dat onder andere Dave Roelvink, Vonnekebonneke en Jay Zwarts en Lisa Sace dit alleen maar doen omdat zij zelf een gratis behandeling krijgen aangeboden in de hoop dat andere mensen hun voorbeeld volgen. Niet doen dus!