Mocromaffia acteurs Bilal Wahib en Oussama onder vuur

Op twitter en Instagram gaat een best wel schokkend fragment rond, afkomstig uit een livestream met daarin acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud. De twee zouden een jongetje van 12 hebben “gemanipuleerd” om zijn geslachtsdeel te tonen voor geld, wat hij even later ook deed.

Het Insta-kanaal Marwa Juice, dat zichzelf omschrijft als de Nederlandse TMZ, deelde de fragmenten uit de stream van de Mocro Maffia-acteurs voor het eerst. “Een kleine jongen van 12 jaar kreeg geld aangeboden om het te laten zien”, schrijft het kanaal. “Hier ging hij in eerste instantie niet mee akkoord. Hij is zo erg gemanipuleerd dat hij uiteindelijk toch zijn het heeft laten zien aan duizenden kijkers.” Op twitter is inmiddels ook ophef ontstaan naar aanleiding van de heftige beelden.