Andre Hazes is boos en komt met verhaal naar buiten

Het nieuws dat de relatie van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) tot het verleden behoort, sloeg woensdag in als een bom. In een zeer vrijgevig en exclusief interview met RTL Boulevard doet de zanger nu voor eens en altijd zijn kant van het verhaal, zodat hij zich daarna kan focussen op de toekomst.

Ondanks zijn romantische huwelijksaanzoek eind 2020 is de zanger tot de conclusie gekomen dat Monique toch niet de vrouw is waarmee hij oud wil worden. “Ik heb Monique altijd op handen gedragen en heb áltijd het boetekleed aangetrokken, ook op moment dat het eigenlijk niet nodig was. Dat doe je uit liefde en respect voor de moeder van je kind. Monique is een soort God en ik ben altijd de lul, maar ze moet ook accepteren als het een keer niet zo is”, vertelt hij aan RTL Boulevard.