Potje matten in Rusland loopt totaal uit de hand

Beelden van een potje knokken bij een metrostation in Moskou beginnen nu ook buiten Rusland en omstreken steeds harder te gaan en natuurlijk met behulp van social media. Alleen heb je daar vaak het hele verhaal niet erbij. De beelden zijn gemaakt op 14 juli en twee mensen hebben het met elkaar aan de stok en besloten om dat op een eerlijke manier met elkaar uit te vechten. Een andere persoon was het daar op een gegeven moment niet mee eens en toen een van de twee vechtersbazen op een bankje lag begon hij met een mes op het slachtoffer in te steken. De 35-jarige man die tenminste vijf keer werd gestoken heeft deze aanval wel op miraculeuze wijze overleefd.

Hij heeft op de intensive care van een ziekenhuis doorgebracht en op 23 juli lag hij nog in het ziekenhuis. Het slachtoffer zegt zelf dat dieven zijn geld hebben gestolen. De autoriteiten zijn nog bezig of ze de dader kunnen achterhalen en oppakken. Let op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.