Rico Verhoeven reageert op de twee zusjes over gerucht

Gisteren kwam Rico Verhoeven onder de vergrootglas te staan bij vele fans. Want twee ”Tiktok” zusjes kwamen met het verhaal naar buiten dat Rico in zijn tijd toen die nog getrouwd was dat hij hen gevraagd had om naar een hotel te komen om zo dingen te doen die niet kunnen. Echter heeft Rico nu zelf gereageerd. De twee zouden van Rico walgen vanwege zijn actie. Zij vinden het niet kunnen dat hij dit heeft gevraagd terwijl die getrouwd was.

Volgens Rico klopt er niks van: “Ik heb geen idee wie dat zijn. Het verhaal is ook totaal niet waar. Ik word ook echt moe om elke keer op roddels te moeten reageren”, zegt Rico. “Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet elke keer. Daar is geen handboek voor dus ik negeer het gewoon” vervolgt hij. De zussen hebben nog niet gereageerd op de reactie van Rico en de Instagram post is inmiddels al verwijderd.