Reljochie in Den Bosch wordt gepakt en krijgt paar tikken van politie: “Ben pas 16 broer!”

Net als in veel andere steden ging het gisteravond in Den Bosch compleet los in de binnenstad. Winkels werden geplunderd, ruiten werden ingegooid, fietsen en auto’s werden omver gegooid en (uiteraard) werd er ook met vuurwerk en stenen naar de politie gegooid. Volgens officiële bronnen zouden er zo’n 300 relschoppers verantwoordelijk zijn voor deze spoor van vernieling.

Van in ieder geval één relschoppertje weten we gelukkig dat hij in de kraag is gevat door de politie. Al ging dat niet gemakkelijk. Dit jochie vluchtte op zijn fiets, maar toe hij en voet verder moest na te zijn klemgereden werd hij toch nog gepakt. Dit pisventje krijgt tijdens zijn arrestatie nog een paar tikjes van de mannen in het blauwe uniform mee wanneer het hem toch even teveel wordt: “Ik ben pas 16 broer!”