Burgers krijgen onterecht een boete als ze een sigaretje met zijn drie in de auto roken

Deze beelden gaan op dit moment als een lopend vuurtje rond op het internet. Op de beelden is namelijk te zien hoe een tweetal handhavers drie gasten een bekeuring geven omdat zij met ”teveel” in de auto zitten. De drie hebben zich goed ingelezen op de site van de overheid waarin duidelijk staat dat je met twee anderen naast de chauffeur in de auto mag zitten.

Echter als ze de handhavers hiermee confronteren, blijven ze voet bij stuk houden omdat ze weten dat ze eigenlijk niet gelijk hebben. Vervolgens komt ook de politie maar die kennen de regeltjes blijkbaar ook niet helemaal zo goed. Want de filmer mag plots op de openbare weg niet meer filmen. In ieder geval allemaal heel vaag. Wat vinden jullie van de onderstaande beelden? Laat je mening achter na het bekijken van de beelden: