Politie gaat met man en macht los op Finnen die zich niet kunnen gedragen na ongeluk

Rond tien over half twee vanmiddag zijn twee personenauto’s betrokken geweest bij een aanrijding op de Erasmusweg. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing ter hoogte van de Ruinerwoldstraat.

Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd bij het ongeval. Er zijn meerdere personen onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd.

Tijdens de afhandelijg van de aanrijding ontstond er opeens veel commotie, vanwege familieleden van één van de partijen, die ter plaatse kwamen en die zich bemoeiden met de situatie en zich hinderlijk gedroegen. Hiervoor werden er extra politie-eenheden gealarmeerd. Deze eenheden, waaronder de hondenbrigade, kwamen met spoed naar het incident toe en dat liep behoorlijk uit de hand.