Luc brengt zijn ex iedere maand alimentatie alsof het een prijsuitreiking is

Als je uit elkaar gaat en kinderen krijgt, zal het natuurlijk niet leuk zijn. Een kind weet altijd wat er tussen de ouders is gebeurd, inclusief echtscheiding. Het is echter nog steeds belangrijk om tot een goed akkoord te komen over “hoe verder te gaan”. Hier komt natuurlijk het financiële aspect om de hoek kijken. Als het inkomen van de een veel hoger is dan dat van een ander, heb je meestal recht op een tegemoetkoming. Luke betaalt zijn ex-vriendin Melissa elke maand veel geld. Het is natuurlijk erg zuur voor hem, je geeft het liever uit aan je kinderen. Je weet natuurlijk nooit hoeveel je ex zal uitgeven. Luc heeft in ieder geval een betere manier gevonden om met dit probleem om te gaan, en we kunnen het iedereen aanbevelen!

Alimentatie of prijsuitreiking?
Luc vindt het bedrag dat hij elke maand zijn ex-vriendin moet sponsoren te hoog, maar hij kan er niets aan doen. Daarom bezoekt hij nu elke maand twee partners en presenteert het op een feestelijke manier aan Melissa en Alan. 1400 euro is een geweldige meerprijs.