Deze beelden van Joe Biden gaan op dit moment rond en dat vinden mensen best eng

Joe Biden (77) is gisteren de 46ste president van de Verenigde Staten geworden. Direct na aankomst in het Witte Huis heeft Joe Biden zeventien decreten ondertekend met eerste besluiten van de nieuwe president. Ze lagen op hem te wachten in het Oval Office toen hij aankwam. Maar nu gaan er vrijwel direct beelden rond van Joe Biden die door veel kijkers door eng worden beschouwd.

Zo zou hij namelijk bijzonder rare trekjes hebben. Biden zou in het verleden namelijk een beetje te “touchy” zijn geweest naar vrouwen. Ook minderjarige vrouwen konden rekenen op te intieme knuffels van de man en zelfs op ongevraagde kusjes. Klinkt allemaal heftig, maar zodra je de beelden hieronder ziet dan begrijp je dat dit toch wel een beetje vreemd is. Wat is jullie mening over de onderstaande beelden?