Beelden gelekt van ruzie tussen Waylon en Ali B

Vanochtend maakte Albert Verlinde bekend dat Ali B en Waylon een heftige ruzie hebben gehad. De twee zouden zelfs met elkaar op de vuist zijn gegaan tijdens opnames van The Voice. Nu zijn de beelden uitgelekt en je kan ze onderaan dit artikel terugvinden.

Ruzie
Ali B en Waylon zouden ruzie hebben gekregen om een deelnemer in The Voice. De deelnemer kwam namelijk in het team van Ali B terecht terwijl Waylon vond dat hij beter bij Jan Smit kon gaan. Vervolgens zou er een discussie zijn ontstaan tijdens de opnames. Volgens verschillende Nederlandse media kanalen zou de ruzie fysiek zijn geworden.

Ruzie
Waylon zou volgens Shownieuws tegen Ali B hebben gezegd dat zijn mondlucht stonk waarna de situatie zelfs fysiek zou zijn geworden. Fawrynotsawry heeft nu de vermeende beelden van de ruzie geplaatst in zijn Instagram-story. In de video horen we Ali onder andere schreeuwen: “Hou je bek man f*cking mafkees…” Bekijk de ruzie hier beneden.