Bizar verhaal: is de politie op zoek naar de geest van een 7 jarig jongetje uit Veendam?

Onlangs werd er via het AD bekend gemaakt dat de politie opzoek was naar een zeven jarig jongetje dat langs de weg gesignaleerd werd zonder kleding. Het is na 21.00 uur zondagavond als het gezin Girdhari in Ommelanderwijk bij Veendam opschrikt. ,,Vanuit mijn ooghoeken zie ik iets vreemds. Op de stoep voor ons huis rent een jongetje zonder kleren.” ,,Over de stoep, pal voor ons huis rent een jongetje zonder kleren naar het buurtspeeltuintje naast ons. Het was een schim”, zegt ze tegen Dagblad van het Noorden. Ik kon het ook niet geloven. Zag ik het wel goed? Mijn man dacht eerst nog dat ik spoken zag, maar ging toch buiten kijken.’’

In het speeltuintje ziet hij een jongetje met donkerblond, piekerig haar van een jaar of 7, 8, 9. Het kind staat gehurkt bij een speeltoestel, zegt niets en rent weg als hij de man ziet. De geschrokken man gaat er achter aan en zoekt in de omgeving. Tevergeefs. De politie start een zoekactie en kan geen kind vinden… Nou doen er zich verhalen de ronde dat het gaat om de zeven jarige jongen die in 1964 als vermist werd opgegeven. Zou het de geest zijn van de zeven jarige? Hoe denk jij er over?