Nederlandse vrouw komt met ‘bewijs’ dat als je je vaccineert dat je eigendom wordt van Microsoft

De Nederlandse huisarts Elke de Klerk heeft tijdens een manifestatie in Eindhoven opgeroepen om jezelf vooral niet te laten vaccineren. Volgens Elke zou je met een vaccinatie ´eigendom´ worden van Microsoft. Bovendien laat ze weten dat het vaccin stiekem al zit in de coronatest zelf. De Klerk noemde een groot deel van de mensen ‘robotten’ en ‘slaven van de elite’. Ze waarschuwde mensen voor het vaccin en de coronatesten. Daarmee zinspeelt Elke op de complottheorie dat Microsoft-oprichter Bill Gates achter de uitbraak van het coronavirus zit.

Dankzij nanodeeltjes eigendom van Micorsoft
`In het vaccin zitten nano particles (nanodeeltjes, red.). Met die nano particles worden we officieel eigendom van Microsoft. Ik roep iedereen op daar niet aan mee te doen.’’ Daarnaast laat ze weten dat de PCR-test een soort nasale vaccinatie is. KOEKOEK! DAN SPOOR JE NIET HOOR!