Mondkapjesweigeraar uit de Aldi krijgt Rico Verhoeven op zijn dak!

Afgelopen week ging er één video in het speciaal behoorlijk viraal op het Nederlandse internet. De mondkapjesweigeraar uit Groningen die een minderjarige medewerker van de Aldi bedreigde. Hij is inmiddels een behoorlijke bekende geworden op het internet. Maar niet in de positieve zin kunnen we je vertellen, en dat is te begrijpen. Meerdere journalisten, zoals Dennis Schouten, zijn bij hem langs geweest, Hij heeft laten weten géén spijt van de actie te hebben en dat hij alleen maar geniet van alle aandacht. Hij denkt natuurlijk dat niemand hem iets kan maken. Daarom zien we hem graag zo’n grote muil openen tegenover Rico Verhoeven.

Mafklapper vs. Rico Verhoeven!

Oké, het is nog even een hele fijne fantasie, maar het lijkt ons wel wat. Creatiffdutch heeft een goede tegenstander van zijn eigen formaat voor hem gevonden die hem een toontje lager kan laten zingen. De trashtalk zit er alvast op, het gevecht kan dus beginnen: