Hillegommenaren zorgen voor vuurwerk oorlog als protest tegen vuurwerkverbod

Wat de Uploaderd in de beschrijving heeft gedaan: ”Ik liep toevallig een rondje om te kijken of er nog mensen meededen aan het anti vuurwerk verbod protest, mooi om te zien dat er wat georganiseerd was. Ook elders in het dorp deden mensen mee met het protest.”

Waarom gebeurt dit?:
Omdat het vuurwerkverbod ongegrond is, het wordt onder het mom van corona verboden, iets wat die linkse rukkers al jaren willen en misbruiken nu corona om vuurwerk te verbieden, als je denkt dat het verbod volgend jaar terug gedraaid wordt, vergeet dat maar.

Vuurwerk past niet meer in de klimaat agenda, wat je nu al ziet rommelt het ook al in andere landen, dit mag niet gebeuren.
Vuurwerk slachtoffers komen niet op de intensive care terecht, een klein deel wordt maar opgenomen tijdens de jaarwisseling, door het verbieden van consumenten vuurwerk werk je verboden vuurwerk in de hand, wat zal resulteren in meer letsel en zwaarder letsel, dus zal je de zorg niet verlichten.

Want wat is nou de exacte reden dat het verboden wordt?
Om de zorg te verlichten?, geloof niet in fabels.
Want er komen jaarlijks tijdens de jaarwisseling ook een hoop alcohol slachtoffers binnen of drugs gerelateerde slachtoffers, en waarom wordt dat dan niet verboden in een tijd waar dit niet gepermitteerd kan worden? Juist, omdat het kolder is.
Schaatsen, 13.000 incidenten, per jaar.

Bijtincidenten door honden, maarliefst 150.000, waarvan kinderen zwaar verminkt raken of zelfs doodgebeten worden.
Verbied dat dan ook maar, het komt erop neer dat plezier verboden wordt.