Gelekt: Hét Huwelijksaanzoek van André Hazes aan Bridget Maasland!

André Hazes heeft Monique Westenberg ten huwelijk gevraagd, precies één jaar nadat hij Bridget Maasland ten huwelijk heeft gevraagd. Dat vertelt de blonde presentatrice in meerdere interviews. Ze zegt: “Ik ben niet jaloers. Ik zeg nooit wat. Maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik een zelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen Kerst.” Tot nu toe waren er alleen nog maar geruchten rondom het huwelijksaanzoek, maar nu blijkt dat die toch echt plaats heeft gevonden. Er is zelf een video verschenen van het moment nét na het “grote moment”.

En ja, dit was maar één jaar geleden dat André op zijn knie ging voor de presentatrice. In de show van Radio 538 zegt ze nog het volgende: “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen.”