Vent weigert mondkapje op te doen en daagt medewerker uit

Nu het de verkeerde kant op gaat met corona zitten we helaas weer in een lockdown. Dat houdt in dat we met zijn alle vijf weken lang even minimaal weer hard moeten doorbijten om de curve te flatten. Deze gast weigert dan ook maar mee te doen en vind dat hij niet mede verantwoordelijk is om dat samen als maatschappij te doen.

Als hij dan ook niet naar binnen mag door een winkelmedewerker wordt hij ook boos. Hij roept dan ook, jij bent sterker dan mij? ”Tot de politie er is krijg je gewoon klappen, kom maar liefje” Bekijk de beelden hieronder:

UPDATE: De man in het filmpje zou dit filmpje gemaakt hebben ”als grap” om viraal te gaan. De politie meldde in eerste instantie dat de bedreiging in scène was gezet en dat de medewerker op de hoogte was van de actie, maar dat ontkent de Aldi. ,,We betreuren het dat onze medewerker de dupe is geworden van deze video.”