Spierbundel bedreigd minderjarige winkelmedewerker voor mondkapje

Nederland zit in lockdown, en dat houdt in dat er tot en met 19 januari weinig winkels open zijn. En ja, winkelketens als de HEMA en de Action proberen nog tegen te stribbelen maar ook die moeten tot nader order toch echt dicht blijven. Supermarkten mogen daarentegen nog wel gewoon openblijven maar bij binnenkomst is een mondkapje verplicht. Ene Alex uit Groningen ziet dat niet zo zitten en bij het binnentreden van de supermarkt wordt hij aangesproken door een minderjarige winkelmedewerker. Of hij alsjeblieft een mondkapje wil dragen want zo zijn de regels nou eenmaal.

Alex houdt niet van mondkapjes

Dat weerhoudt Alex, minstens twee keer zo oud en breed én een getraind vechtsporter er niet van om de jongen te bedreigen. “Dus omdat ik geen mondkapje heb, mag ik geen boodschappen doen? Oké, want tot de politie er is krijg je gewoon klappen.” Vervolgens loopt Alex vrolijk de winkel binnen en zegt hij tegen zijn verloofde die alles filmt dat ze de camera uit mag zetten.