Jongen is helemaal klaar met het gepest en neemt het eindelijk voor zich op

We komen vaker filmpjes op het internet tegen van jongeren die het leuk vinden om met zijn alle tegen een te gaan. Vaak durven de slachtoffers niet voor zichzelf op te komen en zijn ze makkelijk doelwit voor anderen. Echter zijn er gelukkig ook nog mensen die dat wel durven. Vaak proberen slachtoffers een situatie niet verder te laten escaleren. Echter is de vraag, hoe ver laat je zo een pestkop gaan? Op een gegeven moment is de emmer vol en loopt die over en dan is het tijd voor actie!

Zo ook deze kerel die in de kleedkamers tijdens gym werd ingesloten door zijn pestkop. Het slachtoffer doet in het begin niks, tot de persoon in kwestie te ver gaat. Dan is de maat vol en begint hij de jongen een lesje te leren. We vinden het jammer dat er fysiek geweld te pas moest komen, maar als dit de enige oplossing is om een pestkop op zijn plek te zetten dan vinden wij dat hij juist gehandeld heeft! Chapeau!