Chinees stream meisje is pubers helemaal zat en gaat over de rooie

Geld verdienen anno 2020 kan op veel manieren. Zo ontdekken steeds meer dames dat ze een aardig zakcentje kunnen met Only Fans en daar word je niet zo vies van als van bollen pellen of tomaten plukken. Ook heb je zogenaamde streamers. Die gaan live op een netwerk zoals Twitch en dan kunnen kijkers vragen stellen of een donatie doen.

Best treurig eigenlijk, maar ook enorm groot op het moment. Kiaraakitty is zo’n streamer-meisje en haar kijkers vragen zich toch wel een aantal aangepaste dingen af als ze live is. En op een gegeven moment liep de emmer over en liet Kiaraakitty blijken dat ze niet gediend is van dergelijke vragen. Je vraagt je toch af… kaal of een baal?

Hieronder een aantal foto´s:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meow meow? (@kiaraakitty)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meow meow? (@kiaraakitty)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Meow meow? (@kiaraakitty)