Even een throwbackje naar oud en nieuw in 2019

Een oud en nieuw als vorig jaar gaat helaas niet meer gebeuren. Elk jaar komen duizenden mensen bij elkaar op de dam in Amsterdam en steken vervolgens vuurwerk af. Nu willen we jullie alvast waarschuwen om dat niet te doen. Natuurlijk helemaal vanwege de pandemie. Maar ook omdat sommige met een aantal glaasjes achterover, dingen gaan doen die niet echt verantwoord zijn. Zo besloot deze gast namelijk een zwaargeschut vuurwerk af te steken alleen ging die iets sneller af dan gedacht en dat zorgde voor nogal een enorme explosie.

Vanwege dat ene incidentje is hij zijn halve hand zowat verloren. Dus mocht je maten hebben die twijfelen om ook zwaar geschut vuurwerk af te steken, laat hen dan dit filmpje zien om ze te waarschuwen. Het is natuurlijk hartstikke zonde als je voor de rest van je leven met een verminkt hand door het leven moet.. Vinden jullie niet? Bekijk de beelden hieronder: