Man die hond uitlaat maakt eind aan vluchtende autodief

In het buitenland gaat het er meestal iets heftiger aan toe bij een achtervolging dan in Nederland. Soms zou je denken gelukkig, maar af en toe is het juist mooi dat ze in het buitenland goed hard optreden tegen criminelen. Echter kreeg de politie deze crimineel niet echt te pakken. Gelukkig was er een meneer die zijn hondje aan het uitlaten was en de man zag vluchten. Hij twijfelde geen moment en besloot in te grijpen. Door zijn heldhaftige daad kon de politie de crimineel aanhouden.

Vervolgens doet de eindbaas ook nog eens alsof er niks is gebeurd, geeft de politie een low-five en loopt rustig met zijn hondje verder. Wij kunnen hem alleen maar applaudiseren voor zijn daad. De crimineel scheen een auto gestolen te hebben en nog veel meer andere strafbare feiten zijn begaan zoals: rijden zonder rijbewijs, verboden middelen bezit…