Jongen is het gepest helemaal zat en besluit het voor zichzelf op te nemen

Helaas komt het anno 2020 nog steeds voor dat er leerlingen door klasgenoten of andere schoolgenoten gepest worden. Soms blijft het een beetje bij plagen, soms gaat het veel verder dan dat. Dan besluiten de plaagkoppen een stap verder te gaan en dan gaan ze over tot slaan. Zo werd dit slachtoffer opgewacht tijdens een gymles. Echter kon de jongen het niet meer hebben en besloot het maar voor zichzelf op te nemen.

Hij was er helemaal klaar mee, wat natuurlijk hartstikke te begrijpen is. Wij zijn zeker tegen alle vormen van geweld, maar als het aankomt op zelfverdediging moedigen wij dit zeker aan. Want soms werkt alleen praten niet… Dan moet iemand gewoon zijn of haar verdiende loon krijgen om diegene te stoppen waarmee die bezig is.. Wat vinden jullie er van? Heeft hij goed gehandeld?