Ashley weet precies hoe ze een succesvolle influencer kan worden

Vroeger ging het allemaal net iets anders om bekend te worden. Toen moest je het geluk hebben dat je door een scout op straat gevonden werd en dan ooit bekend werd. Tegenwoordig gaat dat allemaal net iets makkelijker. Het aanmaken van een Instagram profiel om daar zogenaamde spannende foto’s en stories te plaatsen is al voldoende.

Deze dame weet haar ultieme marketing dan ook goed uit te werken. Zo maakt ze zogenaamde try-on filmpjes van outjes die ze besteld. Je raadt het al, de meeste kijkers zijn dus geen dames, maar vooral heren die alles behalve de outjes enorm interessant vinden. We moeten je toegeven, wij zijn enorm onder de indruk. Jullie ook? Ohja mochten jullie meer filmpjes willen kijken van d’r, ze heet: Ashley Tervort.