Handhaver weigert zich te legitimeren in Amsterdam en wil boete uitschrijven aan ondernemer

Deze beelden gaan op dit moment keihard rond op social media. De ondernemer was zijn jas aan het pakken om weg te gaan en zijn tent te sluiten tot deze handhaver naar binnen kwam gelopen 20:01. Hij eiste zijn identiteitsbewijs. De ondernemer vroeg eerst om zijn legitimatie zodat hij weet dat hij een echte handhaver voor zijn neus heeft. Echter weigert de man. Deze handhavers kennen duidelijk de wet niet.. De ondernemer begint alles te filmen en plaatst dit op Facebook:

Wat gebeurd er toch in dit land. Gisteren overkwam mij dit. Om 20:00 sluit ik. Okee ik trek me jas aan pak me tas en dit gebeurd stipt om 20:00. Dus terwijl ik me jas aan doe en me spullen pak en alles na check of alles uit staat omdat we een week niet openen. Komt deze handhaving binnen. 20:01. Kijk is wat er gebeurd. Totaal zinloos.

Geen respect. Geen rechten. Geen normaal taalgebruik. De uitspraken die hij doet zijn zeer intimiderend alleen niet bij mij. Weigeren te legitimeren.

“Je bent niemand. Je bent een burger” leuke uitspraak ben benieuwd wie hij is geen burger?? Of omdat die handhaving is heeft hij andere wetten? Waar is die grappehaus mee bezig allemaal. Wat is dit voor belachelijke actie om iemand om 20:01 lastig te vallen omdat die niet om 20:00 dicht is. Ik sluit 20:00 en daarna check il alles en loop de deur uit. Sporen niet. Laten we ze beroemd maken. Nederland 2020. Corona laat iedereen doordraaien.