Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond: dit is wat er mis is met het rechtsysteem

Eindelijk worden er mensen wakker en beseffen dat het in Nederland uitpuilt met volwassen mannen die met hun poten niet kunnen afblijven van kiddos. Gelukkig zijn er al heel wat burgers die het recht in eigen handen nemen. Maar goed of dat effect gaat hebben is nog maar de vraag. Want het rechtsysteem faalt nog steeds.

Vaak komen deze mensen weg met een voorwaardelijke straf of een kleine boete/taakstraf. De onderstaande beelden uit het televisie programma ”Het Gesprek” wordt op TV gesproken over hoe een volwassen persoon dingen heeft gedaan met een kid van 11 jaar. De rechter heeft hem alleen boete gegeven. Hoe kan dit nou in hemelsnaam? Het wordt tijd dat de straffen hoger worden! Wat is jullie mening hierover? Bekijk de beelden hieronder: