Hele snelle motorrijders reden ook 250 km/u door de Beneluxtunnel

Weet je nog de mooie zomer van 2020? Toen we in augustus motorles kregen van een paar gasten die in 11 minuten van Breda naar Rotterdam reden. Die ook met snelheden van ver boven de 200 kilometer per uur over de A29 naar Rotterdam Zuidplein reden. Je zou er bijna een motor voor gaan rijden, want je bent overal wel een stuk sneller. Was overigens niet de bedoeling, want de politie nam de zaak hoog op en de motorrijders werden gepakt.

Ze worden verdacht van poging doodslag en het opzettelijk vertonen van levensgevaarlijk rijgedrag. We kwamen nog een ritje tegen van deze waaghalzen, een ritje in de avond en dat noemen zij een zogenaamde suicide run. En de snelheden zijn ook weer. Zo is te zien dat ze met een gangetje van 250 kilometer per uur door de Beneluxtunnel racen. Terwijl de meeste mensen daar nog nooit harder dan 20 kilometer per uur hebben gereden door de file.