Gigantische rat die voor opstopping zorgt uit riool getrokken in Mexico Stad

Er is en hele grote kans dat jij net als wij ratten hele smerige beesten vindt. Je hebt er vast wel eens eentje zien rennen in het donker en waarschijnlijk schrok je jezelf helemaal de pleuris. Vaak ook omdat die krengen groter zijn dan je eigenlijk zou denken. Maar in Mexico Stad kregen bewoners pas echt de schrik van hun leven. Een gigantische rat werd daar uit het riool gevist. Hij was zelfs zo groot dat hij voor opstoppingen en overstromingen zorgde in het riool.

Gigantische rat
Maar wat blijkt nou? De rat leeft niet en heeft ook nooit geleefd. Het is namelijk een pluchen beest: daarentegen zag het beest er wel levensecht uit. Nadat er beelden op de sociale media rondgingen van deze gekke vondst, meldde een vrouw zich als eigenaresse van het pluchen beest. De vrouw, Evelin López, is eigenaresse van een winkel en naar eigen zeggen was dit beest bedoeld als decorstuk voor Halloween. Volgens haar was de rat echter weggespoeld een tijd terug tijdens een hevige regenbui, waardoor ze hem niet meer heeft kunnen vinden.