Younes Ouali aangevallen door vlogger 0fux en deelt beelden

Al wekenlang is het een enorme rel tussen de twee vloggers/Youtubers Younes Ouali en 0Fux de twee zouden elkaar al enige tijd uitgedaagd hebben. Vervolgens besloot 0fux Younes Ouali op te wachten en hem aan te vallen. Daarna is het niet meer stil geweest tussen de twee. Bij een portiekwoning in Zaandam ging woensdagochtend een explosief af. De aanslag lijkt verband te houden met eerdere aanslagen in Zaanstad. Oorzaak zou een ruzie zijn tussen de twee vloggers.

Younes en 0fux zijn beiden al eerder in aanraking met de politie geweest. Zo zou vlogger Younes al eerder veroordeeld zijn voor het doen met een minderjarige en 0fux al meerdere aangiftes gekregen hebben omdat hij mensen onverwachts aanvalt en dit vervolgens op zijn Youtube kanaal zet. Justitie zit er bovenop en dankzij deze vloggers is er nu nog meer bewijs. Dat zal denken we niet heel lang meer duren tot de twee opgepakt worden. Bekijk de beelden hieronder op het moment dat Younes aangevallen wordt.

Bron