Moeder ontdekt dat pastoor kind elke zondag mee naar hotel neemt voor 5 uurtjes

Deze beelden circuleren als een gek over het internet. Op de beelden is namelijk te zien hoe een boze moeder verhaal komt halen bij een ”pastoor” (volgens haar) die haar kinderen elke zondag naar een West Inn hotel zou hebben gebracht voor 5 uurtjes in Amsterdam. De beste man weigert antwoord te geven. De vrouw is dan ook niet rustig te krijgen…

De beelden zijn gedeeld op de website van Nuagelibre de moeder heeft de beelden vrijgegeven op social media om andere mensen te waarschuwen. Ze beticht ze van kinderhandel. Of dit natuurlijk allemaal waar is weten we niet. Maar het blijft een kwalijke zaak dat meneer niet gewoon even antwoord wil geven op de vraag. Wat vinden jullie van de beelden? Bekijk de beelden hieronder: