Maak kennis met Daisy Keech waarvan de volgers soms twijfelen

Maak kennis met Daisy Keech in nog geen 2 jaar tijd heeft ze meer dan 5 miljoen volgers vergaard met haar prachtige looks en lichaam natuurlijk. Veel volgers dachten dat ze eraan laten sleutelen had. Echter beweerde zij altijd dat dat niet het geval was.

Maar haar volgers vinden haar achterwerk zo groot dat ze het niet geloofden. Dus besloot ze maar een dokter in te schakelen. Een zogeheten expert op dit gebied verklaarde dat ze wel natuurlijk zijn en dus niet nep. Genieten jullie even mee?! Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Friday smiles🦋 . Wearing: @boutinela •

Een bericht gedeeld door Daisy Keech (@daisykeech) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’m the pot of gold at the end of the rainbow

Een bericht gedeeld door Daisy Keech (@daisykeech) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Got milk?

Een bericht gedeeld door Daisy Keech (@daisykeech) op