Vrouw haalt ontzettend misselijkmakend grapje uit bij man die slaapapneu heeft

Apneu betekent letterlijk: geen lucht. In je slaap wordt je luchtpijp afgesloten. Door je tong, je huig of de weke delen achterin je keel. Die afsluiting kan van 10 seconden tot meer dan een minuut duren. En dat dan tien tot meer dan veertig keer per uur. Je komt niet in je diepe slaap en ontwikkelt ongemerkt een structureel slaaptekort. Met elk uur dat je slaapt, elke nacht, jaar in jaar uit. En elke keer krijgen je organen te weinig zuurstof binnen. Met op den duur ernstige gevolgen voor je gezondheid.

Deze man krijgt daarom een apparaat dat ervoor zorgt dat hij toch voldoende zuurstof tijdens het slapen binnen krijgt. Echter besloot de vrouw van de man een flauw grapje uit te halen dat eigenlijk helemaal niet kan. Bekijk de beelden hieronder: