Eloise van Oranje geniet van student zijn: hier is het koningshuis niet blij mee!

Eloise van Oranje is de dochter van prinses Laurentien. Vorig jaar haalde ze haar VWO-diploma. Deze week is ze gestart met een opleiding aan de hotelschool en geniet ze met volle teugen van haar studentenleven. En dat genieten is zeker te zien! Gisteren publiceerde het weekblad Weekend een stiekem genomen foto waarop Eloise te zien is met – jawel – een sigaret in haar handen. Shocking nieuws vanuit het koningshuis…

Eloise van Oranje snapt niets over ophef rondom sigaret

Zelf geeft de oudste kleindochter van prinses Beatrix op Instagram aan dat ze niets begrijpt van de ophef. Wat het nieuwsgehalte van dit onderwerp is begrijpt zij niet en met haar vele anderen. Ze wil gewoon genieten van haar studententijd en dat doet ze zeker. Check hieronder de foto. Vind jij dit niet kunnen?