Man maakt niet zo een prettige landing in Parijs

Voordat je dit topic verder leest willen we je vast waarschuwen dat de beelden niet zo fijn zijn om te kijken. Wat er precies is gebeurd met een man uit vermoedelijk de Franse stad Parijs is niet bekend. Of hij is uit het raam van zijn appartement gevallen of hij was levensmoe, maar feit is wel dat hij op een verschrikkelijke manier aan zijn einde is gekomen. Hij viel namelijk niet op de stoep, maar met zijn achterkant op een paal op straat en die paal doorboorde hem van beneden naar boven.

Zijn val is vastgelegd op bewakingscamera en daarop is te zien hoe de man wordt doorboord door de paal. Na de val was de man nog in leven en de hulpdiensten hebben de man met paal naar het ziekenhuis gebracht. De man overleed kort nadat hij in het ziekenhuis was.