Man spreekt gast aan omdat hij tegen een huis aanpiest wordt vervolgens aangevallen in Rotterdam

Het is toch even potverdomme niet meer normaal dat als je in Nederland iemand aanspreekt op iets wat niet mag dat je auto vernielt wordt en ook nog eens aangevallen wordt? Op dinsdag 25 augustus omstreeks 17.15 uur vertrek meneer van het parkeerterrein Kortebrantstraat in Rotterdam waarop hij iemand aanspreekt als hij tegen een huis aanpiest.

Meneer wil d’r niks over horen en begint plots agressief te doen. De automobilist denkt dat hij met alleen een dreigement ervanaf komt. Maar niets is minder waar, de man komt later terug met zijn vrienden en rijdt hem klem om hem vervolgens aan te vallen. Wie kent deze gast of heeft dit voorval zien gebeuren? Graag contact opnemen via Menno  . Bekijk de beelden hieronder: