63-jarige wordt gevierd als “s werelds mooiste grootmoeder” – maar kijk nu wanneer ze zich omdraait

Ik ben een en al bewondering voor mensen die bewijzen dat leeftijd slechts een getal is. Of de persoon nu bergen beklimt, gaat mountainbiken of computerspelletjes speelt, ik vind het hartverwarmend wanneer ik oudere mensen de norm uitdagen dat leeftijd een rol speelt.

Deze vrouw werd jarenlang “s werelds mooiste grootmoeder” genoemd, wat misschien geen verrassing is wanneer je ziet hoe ze eruit ziet. Maar ze is ook een perfect voorbeeld van het feit dat er op schoonheid geen leeftijd kleeft.

Yazemeenah Rossi stond op covers van magazines over de hele wereld. Maar het Franse model begon haar carrière niet in haar tienerjaren, zoals de meeste andere modellen. Ze was reeds 30 toen ze ermee begon.

Ontrafelt geheim van haar schoonheid

Toen al bewees Yazemeenah dat ze niet jong hoefde te zijn om model te zijn. Iets wat ze zou blijven bewijzen gedurende de komende 30 jaar.

Om de foto’s op haar Instagrampagina te bekijken, moet je erop klikken omdat ze soms wat onthullend kunnen zijn. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quiet room with view in the center of Paris …

Een bericht dat is gedeeld door @ yazemeenah op


Hoewel ze al die tijd bleef werken als model, zegt ze dat de modellenwereld grotendeels wel voor de jongere mensen blijft.

Ouder worden is iets moois

“Er was ooit een tijd, jaren geleden, toen ik dacht dat de dingen geleidelijk aan zouden veranderen en we meer oudere modellen zouden zien. Maar dat is niet gebeurd. Ik geloof wel dat mannen en vrouwen dezelfde zorgen hebben over ouder worden, hoewel mannen er minder over praten. Niemand ziet hun huid graag verouderen. Maar tegelijk is ouder worden ook iets moois want je wordt sterker met de tijd,” vertelde Yazemeenah aan Vice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @yazemeenah op

“Je moet een speelse, avontuurlijke geest hebben!”

“Leeftijd  is een state of mind. Als je je verbonden voelt met je binnenkant, kan je je batterijen opladen en die energie behouden. Je moet een speelse, avontuurlijke, nieuwsgierige geest hebben,” zegt ze. “Er bestaan geen magische trucjes hoor, om je jong te houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Y by Y in St Cyprien … Balance with a mini bikini @dolcegabbana and a 99cts store hat .

Een bericht dat is gedeeld door @ yazemeenah op


“Ik heb tot zover nog geen enkele plastische chirurgie laten ondergaan. Het idee om onder het mes te kruipen wanneer ik me perfect gezond voel, slaat op niks!”


“Ik neem olie en breng het aan op mijn huid. Bovendien doe ik koolzaadolie in mijn haar. Mijn was ik elke week met olijfolie en fijne suiker, en ik eet 1 avocado per dag en organisch vlees en vis,” vertelde ze aan The Potion Tree.

Deze vrouw is een ongelofelijke bron van inspiratie, nietwaar? Klik op de DEEL knop zodat je vrienden ook kunnen beseffen dat leeftijd slechts een nummer is!