EOTB verleidster Yasmine in grote problemen gekomen

De Limburgse Temptation island-verleidster Yasmine is afgelopen weekend in elkaar geslagen door een man in haar eigen woning toen ze hem vroeg die te verlaten. Dat schrijft ze op Instagram. “Ik heb een nieuwe neuscorrectie nodig, en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht.”

Wie Yasmine Pierards kent, is vermoedelijk een kijker van Temptation Island en EOTB. In beide realityprogramma’s dook ze al op, en op Instagram toont ze graag dat ze een feestbeest is. Maar afgelopen weekend liep een feestje zwaar uit de hand.

“Gisteravond ben ik na een domme kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wou”, schrijft Pierards op Instagram. Ze zegt niet van plan geweest te zijn om het te posten, maar wil iedereen naar eigen zeggen waarschuwen voor “zulke duivelse mensen”. “Een man die een vrouw op die manier in elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden.”

De identiteit van de dader houdt ze voor zich, maar ze belooft dat verdere stappen genomen zullen worden. Daarnaast raadt ze iedereen aan “niet zo dom en naïef te zijn” als zij en “niet zomaar iedereen te vertrouwen”. “Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig. En laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ok so first of all I wanted to keep this a secret and don’t post it at all. But I feel like I need to use my platform to spread awareness about abusement. It all started as a little stupid after party at my place. At the end of the party I wanted everyone to go home but there was one person that didn’t wanted to go home because he wanted to sleep at my place. He was sleeping on the couch so I woke him up and told him that he needed to leave. He acted confused and instead of going home he went straight to my bedroom and locked the door. I was getting scared because he was still at my place so I kept telling him that he needed to leave. He openend the door and went to my living room again, I started to yell at him that I really wanted him to leave. Then he lost his shit and punched me in the face multiple times, I immediately felt that my nose was broken and couldn’t do anything to protect myself. He kept punching me als I fell on the ground, as I was laying on the ground he kept hitting and kicking me all over my body. I was so scared when all the blood was dripping of my face and at that point I crawled to my apartment hall where I asked my neighbours to call the police. The guy came and sat there with me in the hallway and told me it was my own fault because I wanted him to leave. I was in the hospital for 2 days, my nose is broken, I have a concussion and my eye is fucked. I feel like shit but still so lucky because this could end up much worse. I’m taking a little break from social media to take time for myself and my mental health and I hope that everyone respects my rest. Karma will get him and I’ll take further steps for justice. And I want to tell all my girls that we need to stand together and be strong. Love you guys. 🤍 PLEASE KEEP SPREADING AWARENESS ABOUT THIS BECAUSE I DON’T WANT OTHER WOMAN TO GO THROUGH THE SAME THING.

Een bericht gedeeld door Yasmine Cécilia (@yasminepierards) op