Vrouw wordt gearresteerd omdat haar bikini te kort zou zijn

Er gaat momenteel een video viraal van een belachelijke actie van twee Amerikaanse agenten. De agenten arresteerden namelijk een vrouw op het strand omdat haar bikini te bloot zou zijn. Bekijk de beelden onderaan dit artikel.

Melding

De agenten in de video krijgen een melding van een andere vrouw dat er iemand te n4akt op het strand ligt. Wanneer de agenten aankomen gooien ze een blonde dame in de boeien vanwege een provocerende bikini. De vrouw draagt namelijk een ‘Brazilian-cut bikini’. Dit is een normaal bikini-topje met een string als broekje.

Bikini

De vrouw en haar vriend begrijpen hier niets van: “Ik kom elke dag in deze bikini naar het strand.” De agenten dwingen haar mee te lopen naar de auto om de wetgeving in te lezen. In het wetboek staat namelijk dat mensen zich niet n4akt mogen begeven op dit strand, de vrouw snapt er nog steeds niets van: “Maar ik ben niet n4akt!”