Vechtpartij op KLM-vlucht naar Ibiza, dronken passagier weigert mondkapje

Kunnen we eindelijk weer een beetje vliegen. Heb je van die mafketels die knetter zat weigeren om een mondkapje te dragen. Zo’n situatie speelde zich afgelopen vrijdag dus af op een KLM vlucht van Amsterdam naar Ibiza. Uiteindelijk liep het zo uit de klauwen dat er zelfs klappen vielen. Gelukkig wisten passagiers en cabinepersoneel in te grijpen zodat er verder niemand echt in gevaar kwam. Uiteindelijk zijn er twee mensen aangehouden.

Leuk zo’n vakantie met KLM naar Ibiza

Als je goed luistert hoor je een van de medepassagiers nog schreeuwen dat hij moet stoppen omdat z’n kinderen ernaast zitten. Fijn begin van je vakantie dus! Volgende keer gewoon lekker hutje mutje op het strand van Scheveningen of Zandvoort dan maar!