Wel een hele aparte manier van een ijsje bestellen

De meeste mensen hebben een lucratieve manier gevonden van geld verdienen: Instagram influencer zijn. Hoe doe je het als dame om snel veel volgers bij elkaar te rapen? Natuurlijk door je vleeswaren te laten zien. Natuurlijk heeft iedereen zelf de keus om te doen wat hij of zij wil. Dat het goed verdiend blijkt wel uit de lifestyle van de meeste mensen.

Zo is er een dienst waar mensen kunnen betalen om prive filmpjes te zien. Daar betaal je dan 10 dollar voor en dan krijg je af en toe van die kiekjes. Stel je eens voor dat je een miljoen volgers heb en 1% daarvan neemt zo’n abonnement van je. Ja dan kan het al best snel gaan. Deze dame weet dan ook wel hoe ze haarzelf goed kan promoten door bij het ijsje bestellen een leuk filmpje te maken….