Racist daagt Aziatische man uit en valt hem aan. Dan kan hij zich alleen nog maar verdedigen

Deze beelden uit San Diego gaan op dit moment hard rond op het internet in de categorie: KARMA. Want niets is heerlijker dan als een pestkop die zijn verdiende loon krijgt. Zo werd deze Aziatische man uitgescholden en lastig gevallen. Op een gegeven moment dreigt de man hem zodanig dat hij hem zelfs aan probeert te vallen.

De Aziatische man waarschuwt hem een aantal keer en dreigt de politie te bellen. Echter geeft de man in het groene broekje hem daar de kans niet voor en valt hem aan. Dan ziet de Aziatische man geen ander keus dan zichzelf te verdedigen. Hij leert hem een les, maar voelt zich al snel schuldig als hij de man tegen de vlakte werkt. Hij probeert hem zelfs nog te helpen… EIGEN SCHULD, DIKKE BULT!