Extreem jaloerse vrouw slaat even laptop stuk op het hoofd van man

Oke je hebt jaloers en je hebt extreem jaloers. Een beetje jaloezie kan de relatie altijd wat spannender en leuker maken. Maar wat als je partner ENORM jaloers is? Deze dame vond het blijkbaar heel erg toen haar vriend naar een andere vrouw keek. Ze laat het er niet bij zitten en besluit helemaal los te gaan in het vliegtuig. Op een gegeven moment moet het vliegtuig personeel tussen komen, echter lijkt dat weinig te helpen want de remmen zijn helemaal los gekomen bij de vrouw.

De man wil opstaan omdat de vrouw ook fysiek gewelddadig begint te worden. Maar dan barst het helemaal los. De beste vrouw pakt haar laptop en slaat deze nog even stuk op het hoofd van meneer als hij probeert weg te lopen. Man man man, je zou maar een jaloers vrouwtje als deze hebben. Bizar… Bekijk de beelden hieronder: