Een water overlaat als glijbaan gebruiken is geen slim idee

We snappen dat als het lekker weer is dat je lekker wil afkoelen in een rivier of meertje. Maar om het vervolgens spannender te maken door een water afvoer heen te gaan glijden is een minder slim idee. Vijf jongens uit het Amerikaanse plaatsje Utah vonden dat wel een leuk idee. Ze wisten alleen niet dat dat een grote vergissing zou zijn. De jongens besloten maar te gaan glijden. Echter kwamen ze in grote problemen toen ze keihard tegen het beton aankwamen.

Al snel besloten de vrienden die niet waren gaan glijden de hulpdiensten te bellen. De jongens hebben met geluk het overleefd maar de verwondingen die ze aan hebben gelopen zijn niet fraai. Dus besloot de politie van Utah mensen te waarschuwen. Let op, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Bekijk de beelden hieronder: